February 25, 2014

indiegital, 1. mart @laika


Godinu i po dana nakon SYNTHETIC WAVES, Pown i Sawyer će se ponovo naći za DJ pultom i vrteti elektro numere koje će vas držati u pokretu celu noć. U nastavku i zvanična najava, kao i par stvari koje možete očekivati u subotu 1. marta u klubu Laika od 23 časa

INDIEGITAL ima za cilj samo jedno: da pokrene ruke, noge, tela uz manje i više poznate numere iz sveta zvuka inditronike,elektro roka, EDM-a,future garage-a, deep house-a, dance-a. U fokusu su Jon Hopkins, Moderat, SBTRKT, Totally Enormous Extinct Dinosaur, DARKSIDE, The Presets, The Knife, iamamiwhoami, Todd Terje, Hot Chip, Lindstrøm, Metronomy, Delphic, Holy Ghost!, Disclosure, CEO, Bondax, !!!, Movement, LCD Soundsystem, Rapture, Van She, Gorgon City, Baio, Cut Copy, Duke Dumont, Flume, Munk, Blood Orange, Digitalism, Katy B, a za kormilom su Pown i Sawyer.



Pown je za pultovima od 1996. godine, član Indie-Go! i Indie-Goes-Tronic DJ timova. Puštao u svim važnijim beogradskim alternativnim klubovima i na nekoliko međunarodnih festivala. Za ovu priliku obećava puno novog, popularnog, ali obećavajućeg indie-electro, IDM, nu disco i synth-poo zvuka.



Autor taksidermija.net bloga i muzički entuzijasta, Sawyer je u večitoj potrazi za novom muzikom, bila ona elektro, rok, pop ili nešto između. Sretali ste ga u poslednjih pet godina u ekstazi ili na podijumu ili za DJ pultom. Hobi mu je spravljanje mikstejpova i planiranje životnih saundtrekova.
http://8tracks.com/m_sawyer



Cena: 100 RSD pre ponoći, 150 RSD nakon ponoći

No comments:

Post a Comment